Barbara Moleko og Tim Schou kommer til Thisted

Hun er en af landets mest feterede og roste popstjerner, og han fik sit musikalske gennembrud i Melodi Grand Prix. Nu giver Barbara Moleko og Tim Schou koncert i Thisted.

Det sker fredag den 23. marts i Thisted Musikteater, hvor Spillestedet Thy præsenterer de to stjerner.

Barbara Moleko kender de fleste fra hits som ‘Gør Mig Lykkelig’, ’Tag Min Hånd’ og ’Paranoia’, og hendes debutalbum ‘Lykken er….’ fra 2012 fik landets musikanmeldere til at gå amok i en ren stjernerus. Hendes optræden i TV2’s ‘Toppen af Poppen’ gav hende et mere folkeligt gennembrud, hvor hendes fortolkning af Tøsedrengenes hit ‘Indianer’ endnu en gang sendte hende til tops på listerne.

Foto: PDH Music/pressefotos

Tim Schou fik et kæmpe gennembrud, da han sammen med vennerne i A Friend In London vandt Dansk Melodi Grand Prix 2011 med ‘New Tomorrow’ og opnåede en femteplads ved Eurovisionen. Siden da er han flyttet til Los Angeles i USA, hvorfra han foreløbigt har turneret i 25 lande med sin egen musik. Hans fabelagtige sangskrivning har blandt andet sendt hans kompositioner til tops på Spotify : ‘Kiss You Goodbye’ for den svenske kunstner Anton Hagman, der har rundet 1,64 millioner streams i alt på Spotify alene. Hans største eget Spotify-hit “Supernova” er i skrivende stund spillet en lille million gange.

Billetsalget er i fuld gang på ticketmaster.dk og koster 250 kroner stykket.

Foto: PDH Music/pressefotos

Forfatter

Related posts

Top