53-årig mand dræbt af knivstik

OPDATERET KL 09.20: Yderligere en mand erblevet anholdt, og sigtet for manddrab. Sigtelsen kan dog nå at ændre sig, at efterforskningen fortsat er på et tidligt stadie.
    
– Vi skal lige have styr på, hvilken rolle de har haft. Når man har en forbindelse til et gerningssted af den her art, så er vi nødt til at sikre folks tilstedeværelse, siger politiinspektør Hans Roost til Ritzau.

Et skænderi mellem to bekendte i Sønderparken, Holstebro, udviklede sig natten til fredag til et knivdrab. Den formodede gerningsmand har meldt sig selv og er blevet anholdt.

Kl. 03.30 modtog Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om, at en 53-årig mand var blevet knivdræbt. Fremme på stedet fandt politiet manden død. Trods genoplivningsforsøg stod mandens liv ikke til at redde.

Gerningsmand meldte sig selv
Politiet har anholdt den formodede gerningsmand, der har meldt sig selv til politiet. Han er en bekendt til den dræbte. Politiet arbejder nu videre med sporsikring og efterforskning. Midt- og Vestjyllands Politi er fortsat til stede i området med indsatsleder, hunde, teknikere og øvrige patruljer.

Af hensyn til efterforskningen har politiet ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Foto : Politi.dk

Forfatter

Related posts

Top